Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@21:57:11 GMT

فواید رژیم غذایی مدیترانه‌ای برای کلیه

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۱۲۷۴۶

فواید رژیم غذایی مدیترانه‌ای برای کلیه

پیوند کلیه روشی برای حفظ جان بیمار است، اما به گفته محققان، معمولاً در مدت ۱۰ سال بعد از پیوند، در بیش از یک سوم دریافت کنندگان پیوند عملکرد کلیه از کار می‌افتد.

محققان دانشگاه گرونیگن هلند در این مطالعه به بررسی رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر عملکرد کلیه افراد دریافت کننده کلیه پرداختند. رژیم غذایی مدیترانه‌ای سرشار از ماهی، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزیجات آجیلی و روغن زیتون و مصرف بسیار کم لبنیات و گوشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فواید رژیم غذایی مدیترانه‌ای برای کلیه

در این مطالعه، بیش از ۶۰۰ دریافت کننده پیوند کلیه پرسشنامه‌ای در مورد تغذیه شأن تکمیل کردند.

در طول ۵ سال پیگیری وضعیت این افراد، کلیه بیش از ۱۱۹ بیمار از کار افتاد و ۷۶ نفر دچار نارسایی کلیه شدند.

محققان در مورد میزان پیروی این افراد از رژیم غذایی مدیترانه‌ای امتیازی بر اساس عدد ۹ می‌دادند. آن‌ها دریافتند به ازای افزایش هر ۲ نمره در پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای توسط بیماران، ریسک کاهش عملکرد کلیه تا ۲۹ درصد و ریسک نارسایی کلیه تا ۳۲ درصد کاهش یافته بود.

دکتر «آنتونیو گومز نتو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «شواهد قبلی تأثیر فواید رژیم غذایی مدیترانه‌ای را بر سلامت قلب و عروق و کلیه‌ها نشان داده بود. در این مطالعه، ما مشاهده کردیم دریافت کنندگان پیوند کلیه که بیشترین پیروی را از رژیم غذایی مدیترانه‌ای داشتند کمتر با از بین رفتن عملکرد کلیه پیوندی مواجه بودند.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رژیم مدیترانه ای رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری

به گزارش پارس نیوز، وام 100 میلیون تومانی طرح طراوت بانک آینده با سود 23 درصدی به متقاضیان پرداخت می‌شود و افراد با دریافت آن تنها امکان خرید از فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک مذکور را دارند. بر اثر پرداخت این تسهیلات حساب وام گیرنده مسدود خواهد شد. این یکی از تضمین‌های تسهیلات مذکور است. علاوه بر این، افراد باید ضامن رسمی نیز داشته باشند تا تسهیلات به آن‌ها پرداخت شود. افراد بعد از دریافت تسهیلات مذکور و خرید کالای مورد نظر، 36 ماه فرصت بازپرداخت اصل و سود این تسهیلات را دارند.

با در نظر گرفتن شرایط مذکور، میزان هر قسط این وام به 3 میلیون و 870 هزار و 972 تومان می‌رسد. کل سود وام 39 میلیون و 354 هزار و 998 تومان بوده و جمع رقم تسهیلات و سود آن 139 میلیون و 412 هزار و 998 تومان اعلام شده است.

  روش غیرحضوری دریافت وام 100 میلیون تومانی طرح طراوت بانک آینده چگونه است؟

افرادی که به این تسهیلات نیاز داشته و فرصت حضور در شعب بانک آینده را ندارند، می‌توانند به صورت غیرحضوری برای این وام درخواست بدهند. افراد به منظور ثبت نام برای دریافت وام مذکور باید در سامانه پیشخوان مجازی ویژه مشتریان بانک یا سامانه ساتا تشکیل پرونده بدهند و سپس با تکمیل فرآیند، تسهیلات مذکور را دریافت کنند. همچنین افراد بعد از دریافت مبلغ وام امکان خرید اینترنتی و غیرحضوری کالا یا محصول مورد نظر از فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک آینده را خواهند داشت.

منبع: رده

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • صنعا: طی روزهای آینده شاهد اولین عملیات در دریای مدیترانه خواهیم بود
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند